Műsorszervezés: +36-30/935-1605


Apostol életrajz


-1975 A Made in Hungary dalfesztiválon Németh Gábor és Szenes Iván Nehéz a boldogságtól búcsút venni számával Meződi József, mint énekes berobban a hazai könnyűzenébe, és a zenekar országos népszerűségre tesz szert.

-1976: Veszelinov András kerül Deák Mihály helyére a dobok mögött, Heilig Gábor helyett Gombos Géza basszusgitározik,  Kovács János Csiba Józsefet váltja trombitán az együttesben.

-1976 A Made in Hungary dalfesztiválon újabb hatalmas siker: A Homokvár, légvár, kártyavár című dal

-1974-től külföldi szereplések: NDK, Bulgária, Szovjetunió, Csehszlovákia, Finnország területén.

-1977 Két újabb sláger: Fényes Szabolcs - Szenes Iván: A legtöbb ember, Bakos Géza - Bradányi Iván: Búcsúzik a nyár

-1978 Megjelenik az első nagylemez A létrán címmel, mely hamarosan aranylemez lett.

-1979 Végleg távoznak a zenekarból jazz-irányzat hívei. Az együttest ezután hatan alkotják: Németh Zoltán, Pete László, Meződi József, Veszelinov András, Baranski László, Szaniszló Lajos.

-1980 Megjelenik a második Apostol lemez Vágyak címmel, amely szintén aranylemez lett. Legismertebb dalai: Nem tudok élni nélküled; Eladó kiadó most a szívem.

Augusztustól novemberig az Egyesült Arab Emirátusokban vendégszerepel az együttes.

-1981 Rockszínház állandó zenekara lesz.

-1984 Megjelenik a 3. nagylemez Számtan címmel. Veszelinov András helyett Szabó Ferenc (dob) kerül a zenekarba.

-1998 decemberében az egyre növekvő érdeklődés hatására az együttes kiad egy válogatást a régi slágerekből, újra hangszerelve és énekelve a dalokat. Az album címe: Nehéz a boldogságtól búcsút venni (Warner-Magneoton). Néhány hét alatt aranylemez, 1999 októberére pedig platinalemez lett.

1999. március 19-20.: nagysikerű koncertet ad az Apostol a Budapest Sportcsarnokban. Vendégük: Demis Roussos, a görög-amerikai Meződi. Ezen a napon jelenik meg új hangzó anyaguk is, mely vadonatúj dalokat tartalmaz: "Ne felejts el soha szeretni" címmel (Warner?Magneoton). Még 1999 júliusában boltokba kerül a Budapest Sportcsarnokban tartott koncert anyaga dupla albumon (Warner-Magneoton). A zenekar azóta folyamatosan koncertezik. 2004 októberében pedig visszatért.