Műsorszervezés: +36-30/935-1605


Jön az Apostol együttes új albuma


„Nem tudok élni nélküled”, „Okosabban kéne élni”, „Nehéz a boldogságtól búcsút venni”: e népszerű slágerek előadója, a zenei életben 1970 óta folyamatosan jelen lévő Apostol együttes most új albummal jelentkezik.

Az együttes 34 (!) évi fennállás után is ereje teljében van: a tagok a régi lelkesedéssel vetették magukat a stúdiómunkába és készítették el hatodik nagylemezüket. A Boldogság sziget c. nagylemezen 12 új szerzemény található, amelyeket november 13-án a Budapest Sportarénában hallhat először élőben a közönség egy nagyszabású lemezbemutató koncert keretében. Az együttes utoljára 1999-ben adott nagy sikerű koncertet a Sportcsarnokban, amely akkor 15.000 nézőt vonzott, egy évvel korábban megjelent válogatáslemezük pedig a koncert után platinalemez lett. A most megjelenő új nagylemez egyaránt tartalmaz lírai hangvételű, romantikus dalokat és táncosabb tempójú, vidám slágereket is. Egy biztos: aki kedveli az Apostol zenéjét, semmiképp sem fog csalódni. A dallamos szerzemények a szerelem, a romantika témája köré fonódnak, a szívhez szóló dalszövegek az Apostol jellegzetes „hangja”, Meződi József előadásában csendülnek fel. A lemezen az együttes vezetője, a billentyűket bűvölő Németh Zoltán szerzeményei mellett hallhatjuk Németh Gábor és Józsa Alex dalait is. Az együttesben Baranski László gitározik, Pete László harsonázik, Szabó Ferenc dobol és Szaniszló Lajos trombitál.

A nagylemez megjelenését a kiadó a lemezbemutató koncert napjára tűzte ki, november 13. után tehát boltokban egy lemeznyi boldogság: ez a Boldogság sziget.

music.hu